Shqipëria ja kur do të vendos për hapjen e kufijve?

Pas një jave pritet që Qeveria shqiptare të vendosë nëse do të hapë kufijtë me shtete të tjera. Ky prononcim qeveritar ka ardhur nga ministrja e Arsimit Besa Shahini në përgjigje të interesimit të maturantëve të mbetur jashtë Shqipërisë dhe që kërkojnë informacion mbi afatet e provimeve të maturës.

“Në datën 11 maj është e mundur që të merret një vendim për hapjen ose jo të kufijve. Nëse nuk e kemi një vendim deri atëherë, do të merremi me ju individualisht.”, theksoi ministrja Shahini.

Related Posts