Lajmi fundit: Kufijtë do të hapen shum shpejt ja dita |VIDEO

Lajmi fundit: Kufijtë do të hapen shum shpejt ja dita VIDEO

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama sot deklaroi se Shqipëria më 1 qershor do t’i hap kufinjtë tokësorë për qytetarët e Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi.Rama shtoi se plazhet për turistët do të hapen 10 ditë më vonë, pra pas 10 qershorit.Një pjesë e madhe e shqiptarëve të Maqedonisë dhe Kosovës pushimet verore i kalojnë në bregdetin shqiptarë ja ehe video

Related Posts