LAJME Mezi prisnin të bëheshin me djalë, por të voglit ia morën jetën mjekët se bënë një gabim/ Nëna që i qëndroi të koka derisa sa dha shpirt rrëqeth: Dua t’i them më fal

Një djalë i vogël i porsalindur ka hum bur jetën, pas asaj që i bënë mjekët. Si raportohen mjekët i kishin shkaktuar p l agë të mëdha në shpinë dhe kokë.

Djali i vogël, Mikhail Gronskiyn kishte dë mtime të mëdha në trup. Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin e Achinsk në Rusi. I vogli ra në ko ma pas lindjes dhe u nda nga jeta gjashtë javë më vonë.

Nëna e tij është në gjendje shumë të rë nduar psikologjike. Julia Gronskaya qëndroi pranë shtratit të të voglit derisa sa ai dha shpirt.

Ajo ka thënë:
Sikur ta shihja përsëri, do t’i kërkoja falje që nuk e shpëtova.”

Prindërit mezi po e prisnin lindjen e tij dhe tani janë të pikëlluar nga ajo që ndodhi.

Burimi: Daily Star/ Përktheu dhe përshati: Gazeta Korrekte.

Related Posts