Pamje të mrekullueshme nga Jala, delfinët ‘vizitojnë’ detin Jon dhe mahnisin pushuesit

Një grup delfinësh i kanë shtuar akoma më shumë bukurinë detit Jon, teksa shoqërojnë me kërcimet e tyre pushuesit që shkojnë me varkë në thellësi.

HIMARË- Bregdeti i Jugut njihet për bukuritë e tij të rralla dhe ujin e kristaltë. Sot në ujin e kthjellët të Jalës janë parë disa ‘vizitorë’ të rinj.

Një grup delfinësh i kanë shtuar akoma më shumë bukurinë detit Jon, teksa shoqërojnë me kërcimet e tyre pushuesit që shkojnë me varkë në thellësi.

Per gli altri si chiama AlbaniaPer gli amici si chiama Voglia di ritornarePer noi figli si chiama Anima (Shpirt!)Jal (Albania)La danza dei delfini, ancora!!! ♥️

Ledi Shamku Shkreli paylaştı: 1 Ağustos 2020 Cumartesi