O Zot: Kjo eshte Dafina qe nderroi jetë pasi lindi djalin


Gjate dites se djeshme ka ndërruar jetë, Dafina Kamberi, shkruan transmeton gazeta ditore. Dafina ka qenë shtatzënë dhe pas lindjes se djalit i eshte perkeqësuar gjendja ku më pas ka ndërruar jetë.Lajmin për vd ekjen e Dafinës e ka dhënë burri i saj, Kenan Kamberi. Dafina ishte nga Presheva.

Redaksia i shpreh ngushellime familjes Kamberi dhe Fazliu për humbjen e Dafinës!