LAJMI I FUNDIT: Vjosa Osmani nuk ndalet, Ja jep goditjen finale Isa Mustafes

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani i është drejtuar Kryesisë së LDK-së me një letër, ku ka kërkuar gjithë dokumentacionin e lëndës së shkarkimit të saj, përfshirë rezultatet e votimit dhe evidencën e votimit të të gjithë anëtarëve të Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së.“

Konkretisht kërkoj që të më vihet në dispozicion lista e plotë e anëtarëve të Këshillit të Përgjithshëm, meqenëse e njëjta nuk është e publikuar askund, emrat e anëtarëve të KP që kanë votuar për, kundër osë abstenim, si dhe emrat e atyre që nuk kanë marrë pjesë farë në votim.