I pë’rleshin qentë me gjarpërinjtë gjigant

Ndoshta ju ka ndodhur të shihni diçka të papërshkrueshme dhe as nuk keni mundur të pyesni se çfarë është. Tani po jetojmë në një kohë ku pothuajse gjithçka interesante kapet menjëherë nga kamerat e celularëve të mençur.

Ky është rasti i kësaj fotografie më poshtë, e cila u kap në një fshat të Tajlandës. Dy njerëz, njëri me dy qentë e tij dhe tjetri me dy pitonë, u panë në një rrugë