Është gabim i madh! Ja përse vezët nuk duhen futur te dera e frigoriferit: Sjellin…

Ne te gjithe jemi duke bere nje gabim te madh, me nje veprim qe e kemi mesuar prej kohesh dhe e zbatojme sa here blejme veze.
Te gjithe i fusim ato tek dera e frigoriferit, ne vendin e caktuar.

Por jo, jemi gabuar!

Sipas eksperteve të ushqimit, ndryshimet e temperaturës të shkaktuara nga hapja dhe mbyllja e shpeshtë e frigoriferit bëjnë që vezët të prishen më shpejt.
Eksperti i ushqimit Vlatka Lake, rekomandon se vezët duhet të futen tek raftet, në frigorifer menjëherë pas blerjes dhe madje edhe në pjesën më të ftohtë të tij.

Related Posts