E Pabesueshme,Druri I Pemës Nuk Dëshiron Të Pritet (Video)

Kjo ngjarje ka ndodhur në një fshatin Battie të Kameronit.
Pjesëtarët e atij fshati besojnë se ajo pemë ka qenë përgjegjëse për të gjitha problemet që kanë pasur në fshat.

Me të filluar prerjen, pema refuzoi dhe dy herë u ngrit në këmbë edhe pasi i këputën rrënjët. Shikoni videon më poshtë.